Eurojackpot tulokset

Eurojackpot tulokset (viimeisimmät)

Eurojackpot tulokset saat nyt kätevästi lotto-tulokset.net -sivuston kautta! Yhdellä klikillä pääset katsomaan oikeat numerot ja voitonjaon. Eurojackpotin arvonta tapahtuu aina perjantaisin kl. 22.00 ja peliaika päättyy samana päivänä kl. 20.00. Pääset täyttämään seuraavan kierroksen kuponkeja seuraavana päivänä kl. 01.00.

Palvelun tarjoaa Lotto-tulokset.net

Huom. Katso tästä!

Haluatko pelata Eurojackpottia, Powerballia tai Megamillions-peliä? Klikkaa tästä, niin pääset suoraan pelaamaan! Ensimmäiselle kupongille saat 100% cashback-tarjouksen.

Eurojackpot voittoluokat

Eurojackpotin voittajaksi pääse jo 2+1 tuloksella. Voittoluokilla ei ole kiinteitä summia, vaan summa on aina sinnepäin. Voittoluokkien voittosummat on aina laskettu prosenttiosuudella. 5+2 oikein tuloksella on selvästi suurin voittoosuus. Alla keskimääräiset voittosummat:

Eurojackpot voitonjako

5+2 oikein veikanneille jaetaan kiinteä 36% koko potista. Muut voittoluokat saavat tyytyä suht pieniin osuuksiin. Suurin osa voittajista löytyy aina 10-12 voittoluokista ja näille on varattu suurempi summa potista. Koko potista menee myös aina 12% monikansalliseen voittorahastoon, joten potista jaetaan vain 88% kaikille voittajille.

Eurojackpot historia

Eurojackpot on Eurooppalainen peli jossa tavoitellaan miljoonavoittoa joka viikonloppu. Ensimmäiset arvonnat suoritettiin vuonna 2012. Perjantain arvonnassa on pääpotin koko ainakin 10 miljoonaa euroa ja parhammillan potti voi olla 90 miljoonaa euroa. Vaikka ensimmäinen arvonta suoritettiin vuoden 2012 alussa, oli pelin suunnittelu jo aloitettu vuonna 2005 eurooppalaisten rahapeliyhtiöiden toimesta. Veikkaus isännöi vuonna 2011 European Lotteries -kongressia ja sopimus Eurojackpotin aloittamisesta allekirjoitettiin täällä. 

Eurojackpotin alkuvaiheessa mukana oli Suomi, Alankomaat, Espanja, Italia, Saksa, Slovenia, Tanska ja Viro. Seuraavan vuoden helmikuussa pääsivät peliin mukaan myös Ruotsin, Norjan, Islannin, Kroatian, Latvian ja Liettuan kansalaiset. Tämän jälkeen tulivat Tšekki, Unkari, Slovakia ja Puola vielä mukaan. Nykyään Eurojackpottia voi siis pelata 18 eri maassa. 

Tietoa Eurojackpotista

Eurojackpot -kuponkien täyttäminen on monelle jo tuttua hommaa. Etenkin jättipottien aikaan kuponkeja täytetään innolla. Potti kasvaa aina joka viikko, jos päävoittoa ei löydy nousee potti aina noin 10 miljoonalla eurolla per viikko. Jos pääpotin maksimisummaa ei löydä voittajia, pysyy potti 90 miljoonassa eurossa kunnes voittaja löytyy. Kun katto tulee vastaa, jaetaan pääpottia silloin alemmille voittoluokille. Eurojackpotin pelaajille jaetaan aina 50% pelin liikevaihdosta. Päävoittoa unelmoiville tiedoksi, pääpotin vaikeusaste on 1:95,3 miljoonaan.  Pelissa on nykyään 12 voittoluokkaa.

Eurojackpotin päävoitot ja arvonnat

Suomeen olemme tähän mennessä saaneet 14 Eurojackpotin täysosumaa. Suurin, ja ehkä tunnetuin, voitto meni Loimaalle vuonna 2018. Voittajia etsittiin jonkun aikaa, mutta lopulta viiden hengen porukka kävi lunastamassa voiton. Jokainen kuittasi itselleen 18 miljoonan voiton. Isompia voittoja on löytynyt myös 5+1 tuloksella, kun pääpotti ei ole löytänyt ottajaa. Tällä rivillä voittaja kuittasi itselleen 4 miljoonan voitot. 

Eurojackpotin suosio on noussut alusta asti. Vuonna 2013 suomalaiset pelasivat yhteensä 100 miljoonan euron edestä. Vuonna 2017 tämä summa oli jo tuplattu, kun pelasimme yhteensä 213 miljoonan euron edestä. Peli on suosittu Suomessa ja sen takia myös arvonta tapahtuu maassamme. Arvonta tapahtuu aina Pasilassa ja arvontatulokset julkaistaan nettissä aina sen jälkeen kl. 22.00. Tuloslähetyksen voi myös aina katsoa Eurojackpotin tulossivun kautta myöhemminkin.